Šov Zvezde plešejo se vrača 7. maja! Preverite, kaj vse nas čaka!

Šov Zvezde plešejo se vrača 7. maja! Preverite, kaj vse nas čaka! (foto: Pop tv) Pop tv
26. 4. 2017

Zvezde plešejo se vrnejo na spored 7. maja in v boju za plesni globus ostaja le še šest parov. Naslednja oddaja bo zopet tematsko obarvana - čaka nas večer kultnih plesov iz filmov in mjuzikli.

Dejan bo s slowfoxom v dežju skušal zaplesati kot Gene Kelly, Igor bo v tangu prikazal dramo in trpljenje Fantoma iz opere, Maja Martina bo razigrana Marry Poppins. Urško čaka jive iz mjuzikla Mamma mia, Denis bo plesal sambo na glasbo iz Levjega kralja. Nuša pa nas bo z valčkom popeljala na prostrane planjave, kjer je prepevala tudi Judy Gardland v filmu Moje pesmi, moje sanje.

Še nekaj zanimivih iskric ...

Iz sveta Zvezde plešejo

Denis in njegova plesalka Martina nas iz dneva v dan na družbenem omrežju zabavata s kratkimi video vsebinami. V klipih nastopata Denis in Martina z likoma, ki sta ju poimenovala bestički. Bestički se zabavata, plešeta, pojeta ... tokrat pa sta za vsa samska dekleta pripravila koreografijo na Beyonceno pesem Single Ladies. Denis in Martina tudi tolažita samske ženske, da ni nič narobe s tem, če si samski.

Dejan je ta teden praznoval 24 rojstni dan in njegova soplesalka Tadeja mu je pripravila presenečenje. Njun trening se je začel v sproščenem vzdušju s torto. Zapeli pa so mu tudi ostali plesalci. Kaj si je Dejan zaželel ob upihu svečke, ni znano. Morda zmago v šovu Zvezde plešejo?