Špela Grošelj: Bojana je že prebolela

Špela Grošelj: Bojana je že prebolela (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
25. 3. 2012

Sveže samska Špela Grošelj je na eno izmed avdicij za oddajo Gospodinje pojejo, kjer je ena izmed sodnikov, prišla obuta v vrtoglavo visoke pete in oblečena v seksi obleko. Njen nasmeh in dobra volj sta dala slutiti, da je svojega nekdanjega zaročenca Bojana že povsem prebolela.

Res je, da ima v zadnjem času Špela urnik zaseden do zadnje minute, zato časa za prebolevanje tudi nima prav veliko. Poleg nastopov, s katerimi ima zapolnjene vikende, je tudi ena od sodnikov v resničnostnem šovu Gospodinje pojejo na TV Golica, na kateri sicer že tri leta dela kot voditeljica.

Pevka zadnje čase kar žari, in to čeprav se je pred mesecem dni razšla z zaročencem Bojanom. Eden izmed njenih prijateljev, ki pozna skoraj vse Špeline skrivnosti, nam je zaupal, da je Bojana že povsem prebolela, in prav vsi so presenečeni, kako hitro se je to zgodilo. Predvsem pa se vsi strinjajo, da je dobro, da ima Špela toliko projektov, saj niti nima časa za razmišljanje o tem, kaj se ji dogaja v zasebnem življenju.

"Že dolgo ni bila tako zadovoljna sama s seboj, kot je zdaj," nam je še povedal Špelin prijatelj in dodal, da je pri njej tako in tako enako kot pri večini žensk. Nikoli nismo povsem zadovoljne. Nekaj podobnega nam je pred časom povedala tudi Špela.

"Če bi bile, bi bilo že kar dolgočasno, ampak predvsem se trenutno dobro počutim. Počnem stvari, ki me veselijo, berem knjige, ki me navdihujejo, in verjetno to potem izražam tudi navzven," nam je zaupala. Čeprav je izgubila res veliko kilogramov in je videti odlično, pa se še vedno pritožuje, da je preveč shujšala v obraz.

Motijo pa jo tudi že prve gubice, ki jih seveda opazi samo ona. "Neverjetno me nervirajo. Omisliti si moram kakšno neinvazivno metodo, ki jih bo omilila oziroma ustavila," pravi na pol v šali in na pol zares.

Naš fotograf je Špelo ujel pred enim izmed ljubljanskih hotelov, kjer je potekala avdicija za oddajo Gospodinje pojejo. Pozneje je povedal, da se je čudil, kako je lahko tako hitro hodila v vrtoglavo visokih petah in ozkem krilu. Pevka, ki sicer zasebno prisega na precej bolj udobne športne copate, nerada nosi visoke pete, čeprav priznava, da polepšajo noge.

Na enem izmed dogodkov se je tudi potožila, da je tisti, ki je izumil pete, pravi čudak. So pa seveda salonarji in sandale z visoko peto nepogrešljiv del garderobe za nastope in nemalokrat se je že zgodilo, da se je sredi nastopa sezula in ga dokončala bosa.

"Tudi s kakšnega žura sem že odšla bosa," je priznala seksi Špela, ki je zadnji mesec skoraj vse sobotne večere preživela na zabavah. Kadar je v Ljubljani, navadno žurira s prijateljico Tjašo, v Mariboru pa z dolgoletno prijateljico Nino.

Nova Story že v prodaji

Story