Špela Grošelj: Čas je za spremembe!

Špela Grošelj (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
8. 6. 2014

Na glasbeno sceno se vrača Špela Grošelj, ki bo s predstavitvijo novega singla Cmok Cmok zaznamovala tudi leto samskega življenja. Svetlolaska je s svojim statusom povsem pomirjena, saj ne more vplivati na to, kdaj se bo prikazal sanjski moški.

Vseeno pa priznava, da je življenje v dvoje lepše, pa čeprav zna uživati tudi sama. V njenem življenju se dogaja veliko in glede na spremembe, ki so povezane tudi z novim 'samskim statusom', se je odločila tudi za novo pričesko.

"Moj 'samski status' v teh dneh praznuje prvo obletnico, (smeh) zato mu težko rečeva novi. Nova pričeska pa je prišla z novim singlom. Moj frizer Boris Dragan je rekel, da ne morem biti deset let enaka. Blond in z dolgimi lasmi. Da je čas za spremembo. Ta sprememba je tako sovpadla z novim singlom in tudi z nekaterimi spremembami v življenju.

Zdi se mi, da je z lasmi odšlo tudi zadnje leto mojega življenja, ki je bilo sicer lepo, srčno, navzgor, malo navzdol, ultimativno, zaljubljeno, srečno, na trenutke tudi boleče, predvsem pa, verjamem, da zelo potrebno za mojo osebnostno rast. Nikakor namreč ne verjamem v naključja in vem, da se vsaka stvar, zgodba, oseba v mojem življenju pojavi ob pravem času in z določenim namenom. Nova pričeska pa je tudi ena izmed sprememb, ki so bile nujno potrebne."

S Špelo smo se pogovarjali tudi o njenih ljubezenskih izkušnjah, razumevanju življenja in duhovnosti, ki jo je pripeljala do novih spoznanj, intervju pa lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 24/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 24/2014

Story Story 24/2014, od 04. 06. 2014