Špela Grošelj fantu podarila operacijo

Vir: Nova
29. 7. 2013

Seksi Špela Grošelj je bila v petek dopoldne spet tarča paparaca, saj je takrat naša redna bralka takoj prepoznala slavno pevko.

"Opazila sem jo že na meji s Hrvaško. Ko pa sem nekaj časa vozila za njo, sem ugotovila, da greva očitno v isto smer. Sama sem se namreč peljala do klinike Svjetlost v Zagrebu, kjer sem imela pregled pred operacijo za odstranitev dioptrije.

Ko sem videla, da sta s fantom Bojanom parkirala pred kliniko, sem ju počakala pred vhodom in naredila nekaj slik s telefonom," nam je sporočila bralka.

Špela, ki je na omenjeni kliniki že imela operacijo za odstranitev dioptrije, je tokrat na operacijo peljala fanta Bojana Kureža, ki mu je poseg sicer podarila kot darilo za valentinovo.

Špela je to operacijo takrat opisala kot eno od njenih najboljših odločitev v življenju, zato je želela, da bi se tudi Bojan znebil očal, saj jih nosi že zelo dolgo, ni pa pretiran ljubitelj leč.

Naša bralka je s parčkom sedela tudi v čakalnici, kjer je prisluhnila njunemu pogovoru. Kaj sta se pogovarjala Špela in Bojan, izveste v novi Novi.

Priporočamo