Špela Grošelj: Finaliste spravila ob pamet

Špela Grošelj (foto: Golica TV) Golica TV
Vir: Nova
23. 4. 2012

Prvi slovenski resničnostni šov Gospodinje pojejo, ki je nastal po licenci kreativne ekipe Golica TV, je dosegel enega izmed vrhuncev. Žirija je med 180 kandidati izbrala 12 najboljših, ki pa so komaj na pol poti do zmage in nagrad.

Ekipa Golice TV se je namreč odpravila na teren, prav vse finaliste je obiskala kar na domu, da preveri, kakšne gospodinje in gospodinjci so v resnici.

To pomeni, da so morali ustreči vsem trem strogim članom žirije: potešiti žejo Mame Manke, s petjem zadovoljiti zahtevno producentsko uho Aleša Čadeža in – kar jim je povzročalo največ skrbi – zadovoljiti prehranjevalne muhe Špele Grošelj.

Finalistom je bilo sicer jasno, da Špela očitno sledi strogemu prehranjevalnemu režimu, glede na to, koliko je v zadnjem času shujšala, a so se ušteli, ko so mislili, da ji bodo ustregli samo s tem, da hrana ne bo preveč mastna ali sladka ali močnata

Špela se namreč prehranjuje že povsem 'normalno', je pa ena izmed najbolj izbirčnih ljudi, kar jih obstaja, ne glede na to, ali hujša ali bi se morda želela porediti. Razen perutnine namreč ne zaužije nobene druge vrste mesa, s temi pa so vsi finalisti obilno postregli.

»Sicer sem od 12 obrokov zaužila le tri, ampak zaradi moje tečnobe glede hrane res nisem bila pristranska do gospodinj in gospodinjcev. Prisežem,« nam je pojasnila Špela.