Špela Grošelj in Andrej Milutinovič: Boj s prekomerno težo je preteklost!

Špela Grošelj in Andrej Milutinovič: Boj s prekomerno težo je preteklost! (foto: Planet TV, osebni arhiv) Planet TV, osebni arhiv
Vir: Nova
16. 10. 2017

Špela Grošelj in Matej Milutinovič sta zaradi skupne točke pristala v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, in sicer v vlogi voditeljice in komentatorja. Oba sta se namreč že pred leti uspešno spopadla s čezmerno telesno težo.

Špela pravi, da je prehrana takrat predstavljala 70 % rezultata pri uspešni izgubi telesne teže. "To je dokazano! Poleg prilagojene prehrane sem bila tudi športno aktivna. Kombinacija obojega je dala tudi viden rezultat. To je preverjen recept: zmanjšan vnos kalorij in seveda aktivna telesna vadba."

K projektu The Biggest Loser Slovenija so jo povabili, ker se jim je zdela več kot primerna za to vlogo. Je namreč ena redkih na sceni, ki je imela to izkušnjo, zato jo lažje razume in tudi komentira.

Andrej pa je v svoji bitki s kilogrami v preteklosti v treh mesecih izgubil kar 40 kilogramov. Začel se je ukvarjati s športom in pozneje uspešno zmagoval na fitnes tekmovanjih. Je tudi dvakratni svetovni prvak v fitnesu. Ustrezna prehrana in resnično intenzivna vadba sta ga pripeljali do rezultatov. Zdaj je osebni trener in s svojo življenjsko zgodbo je tako navdušil producenta oddaje, da je dobil povabilo kot komentator.

Priporočamo ogled!

Morda vas bo na tem mestu zanimalo tudi ...