Špela Grošelj in Špela Močnik: Postali sta nerazdružljivi prijateljici

Vir: Story
28. 8. 2010

Pred približno letom in pol je med voditeljico Špelo Močnik in pevko Špelo Grošelj zraslo pravo prijateljstvo. Čeprav se skupaj redko podata po nakupih, si zaupata tudi največje skrivnosti in sta druga do druge vedno iskreni.

O prijateljstvu sta povedali:

Špela Grošelj: Sva pravi prijateljici, vendar nisva tipični prijateljici, ki bi bili vsak dan na telefonu ali na kavi. Vedno pa sva na tekočem s stvarmi, ki se dogajajo eni ali drugi. Poleg mami imam v telefonu še dve številki, ki ju zavrtim, ko imam težave, in ena je Špelina. Z njo se rada pogovarjam, ker je vedno zelo realna. Tudi ko nimam prav, mi vedno pove po resnici, in čeprav včasih tega ne želim slišati, mi je bolje, da pove po pravici.

Špela Močnik: Pri nama mi je všeč, da tudi če se ne vidiva ali slišiva ves mesec, nadaljujeva tam, kjer sva končali. Ugotovila sem, da lahko nanjo vedno računam, tudi če jo pokličem sredi noči. Če bo videla, da jo res potrebujem, bo vse spustila iz rok in priletela. In to zelo cenim, ker se mi zdi, da je med prijatelji vedno manj tega.

Dvojni intervju si v celoti lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Nova Story že v prodaji

Story