Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher: Povezuje naju nekaj posebnega

Zdaj, ko nista več sodelavki, je njun odnos popolnoma drugačen. Postali sta bolj odrasli, Špela pa zdaj razume tudi Špelčino odločitev pred šestimi leti. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
30. 12. 2011

Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher sta za šest let po Špelčinem odhodu nekdaj megauspešne skupine Atomik Harmonik pretrgali stike. Zdaj sta spet prijateljici, pred dnevi pa sta po vsem tem času znova skupaj stali na odru.

“Letošnja silvestrska oddaja Na zdravje je posvečena duetom in poljubom. Zato sem, ko mi je Jože Potrebuješ predlagal, da posnamem duet za mojo pesem Poljubi moje ustnice najprej pomislila na Špelco. Tudi zato, ker mora imeti duet vedno za seboj neko zgodbo. In to, da se dve Špeli na odru srečata po šestih letih, je bila odlična ideja,” pravi Špela Grošelj, ki jo je nostalgija ob skupnem nastopu popolnoma prevzela.

“S Špelco sva bili pri Atomik Harmonik v ključnih trenutkih, od zmage na Melodijah morja in sonca do nastopov po Nemčiji in Eme. Zelo sem vesela, da se je odzvala mojemu povabilu za snemanje oddaje Na zdravje,” se je sodelovanja iskreno razveselila.

Tako pa je bilo tudi Špelci, ki nam je zaupala, da se je ob tem, ko sta bili s Špelo v ‘starih’ vlogah, počutila odlično in zdelo se ji je, kot da ima spet 18 let.

Napisala Andreja Freyer
Fotografije Primož Predalič

Več v reviji Story

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story