Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher: Seksi bjondi spet v dvojčku

Vir: Lea
28. 12. 2011

Špelci iz skupine Atomik Harmonik sta najbolj vroč ženski pevski par na naših odrih vseh časov. Navduševali sta dolgo, potem pa je najprej ena, potem pa še druga zapustila zasedbo.

Zdaj pa sta se seksi bjondi spet združili - za silvestrsko oddajo Na zdravje.

"Nobena ni pričakovala, da bova še sodelovali, zato sem zelo vesela, da se je Špela odzvala povabilu," nam je zaupala Špela Grošelj, ki se je tudi spomnila tega sodelovanja.

"Avtor oddaje Na zdravje Jože Potrebuješ mi je predlagal, naj posnamem duet. Seveda sem želela, da bi imel duet neko svojo zgodbo, smisel. In tako sem se spomnila na Špelco. Skupaj se pojaviva po šestih letih,” pravi Špela.

Za Špelco je bila Špelina ponudba sprva pravi šok. “Najprej sem bila kar malo začudena, saj se nisem ukvarjala z glasbo in o njej nisem razmišljala. Začela sem delati na radiu," pove Špelca, ki nam tudi zaupa, da se ji je zamisel takoj zdela dobra, da pa je želela malo časa za premislek.

Več v reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri