Špela Grošelj je ovita samo v brisačo: Prizor, ki ga res ne smete zamuditi

Špela Grošelj je ovita samo v brisačo: Prizor, ki ga res ne smete zamuditi (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
22. 7. 2020

Pokazala je, kakšna je v svojem zasebnem prostoru - v kopalnici.

Seveda je nadvse naravna, preprosta in očarljiva, tako jo dojemajo tudi njeni oboževalci, ki jih priljubljena pevka in televizijska voditeljica rada občasno preseneti s kakšno lepo fotografijo, na kateri so utrinki iz njenega življenja.

Tudi brez težkih ličil je Špela prava lepotica, zato ni nič čudnega, da se marsikdo ravna po njenih priporočilih, ko gre za izdelke za nego kože in las. Tokrat se je očitno lotila preizkušanja novega šampona za svoje dolge lase, nad katerim je bila nadvse navdušena.

"Superkul je, ko odkriješ šampon, ki ti tooooolk diši, da bi ga spotoma še mal pojedu. Ta moj naj bi dišal po marjeticah...ampak jst voham bonbone! Čist naraven, brez umetnih barvil, nula mineralnih olj & parabenov. Za pojest. In za zdrave, močne & lesketajoče lase," je navdušeno pripomnila Špela, ki jo krasi simpatičen nasmešek.

To pa je že samo po sebi lep prizor, kar so opazili tudi njeni sledilci in pohvalili njen videz. Hudomušna voditeljica jim je postregla z odgovorom, da se je taka že zbudila. O ja, ima tudi odličen smisel za humor, kajne?

Priporočamo