Špela Grošelj je pred svojim dragim zelo sproščena

Špela Grošelj je pred svojim dragim zelo sproščena (foto: instagram) instagram
Vir: Nova
24. 7. 2018

Družbena omrežja so postala pravi hit in med zvezdnicami je boj za sledilci na Instagramu vse večji.

Družbena omrežja so postala pravi hit in med zvezdnicami je boj za sledilci na Instagramu vse večji. S čim jih prepričati in kako jih pridobiti, da ti bodo sledili?

Virtualno življenje je za številne res le virtualno. Pevka Špela Grošelj se mu sicer izogiba, saj meni, da sledilci niso naivni. "Ljudje imajo poln kufer zaigranosti in narejenosti. Ker pa sem zelo odprta in iskrena, pa je to tudi edini način, s katerim komuniciram na družabnem omrežjih in s svojimi sledilci," prizna.

"Družbena omrežja so za marsikoga kanal za promocijo svojega dela in so del njihovega posla – tudi pri meni je tako. Še vseeno pa nisem odvisna od njih in sem bila že večkrat po nekaj dni brez socialnih omrežij. Kakšen dan je čudno, potem se pa z lahkoto odvadiš. Ampak ker je pri družbenih omrežjih zelo pomembna kontinuiteta, sem pri objavljanju kar dosledna. Objavljam sicer takrat, ko imam kaj za pokazati ali povedati, ne pa kar nekaj na silo."

Je pa ravno zaradi Špeline sproščenosti velik odziv dobila objava slike z njenim dragim Gregorjem, s katerim praznujeta prvo obletnico. Špela je k sliki pripisala, da ga ljubi tako zelo, da ji je vseeno tudi, ko jo sliši, kako kaka, opravlja veliko potrebo. Ja, to pa je res ena velika sproščena ljubezen!

Besedilo: MIMA // Fotografija: Instagram

Priporočamo