Špela Grošelj je svojega srčnega izbranca že močno pogrešala

Špela Grošelj je svojega srčnega izbranca že močno pogrešala (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
28. 5. 2019

Špela Grošelj ne skriva, da je v času šova Zvezde plešejo močno pogrešala svojega srčnega izbranca Gregorja Kirscha, saj je večino dni preživela v plesnih dvoranah.

"Vesela in hvaležna, da sem bila lahko del najbleščečejšega šova, ki mi je dal nove plesne izkušnje, krasne spomine in premnoge občutke. Hvala vsem, ki ste verjeli vame tudi takrat, ko sem že sama podvomila vase in mi skozi celo sezono stali ob strani," je svojo izpoved na Instagramu začela Špela Grošelj in se nato v nadaljevanju spomnila tudi na svojega srčnega izbranca.

"Hvala mojemu najljubšemu človeku Gregorju, za potrpežljivost, ljubezen in razumevanje - presrečna sem, da te ne bom rabila več pogrešat," je še zapisala.

Špela in Grega bosta imela zdaj spet več časa zase in bosta končno lahko nadoknadila vse tisto, kar sta zamujala v zadnjih tednih. Verjamemo, da sta drug drugega močno pogrešala in da bo zdaj spet vse lažje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...pa sva odplesala še zadnji Cha, cha, cha. 🕺💃 • Vesela in hvaležna, da sem bila lahko del najbleščečejšega šova, ki mi je dal nove plesne izkušnje, krasne spomine in premnoge občutke.🤩 • Hvala vsem, ki ste verjeli vame tudi takrat, ko sem že sama podvomila vase in mi skozi celo sezono stali ob strani. Hvala celotni ekipi @zvezdeplesejo za organiziranost in profesionalnost. Dobr smo se (razu)mel! 🤗 Hvala @mihaperat za nove plesne korake & ves čas, ki si mi ga namenil. 🙏 Hvala mojemu najljubšemu človeku @gregorkirsch , za potrpežljivost, ljubezen in razumevanje - presrečna sem, da te ne bom rabla več pogrešat. 💪❤️😻 #koncno • Hvala moji #bestcrew ekipci z @ninarogac na čelu, ki me je ob nedeljah spremljala v studiu in se tko na glas drla, da mi je blo včasih kar nerodno. 🥴😂 Hvala moja draga stopala, da ste zdržala. 👣 Ta teden se vam odkupim za nazaj pa za naprej. 💪 • #aboutlastnight #zvezdeplesejo #finals #chacha #theend

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on