Špela Grošelj: "Je že res, da je moj najljubši človek, a izločitve si ni zaslužil”

gregor spela groselj (foto: Foto: Pop Tv) Foto: Pop Tv
Vir: Story
12. 4. 2019

Konkurenca v šovu Zvezde plešejo je iz oddaje v oddajo hujša. 

Prav zato je bilo slovo Gregorja Poljanca Kirscha ob odlično odplesanem čačačaju toliko bolj nepredvidljivo. Razplet je več kot očitno prizadel tudi njegovo drago Špelo Grošelj, ki ni skrivala solza. Gregor bo odslej svoje nekdanje sotekmovalce spremljal s tribun, pesti pa bo močno stiskal za Špelo, ki se je v oddaji predstavila z argentinskim tangom. Kot nam je zaupal, ni razočaran, saj je od sebe dal resnično vse in odplesal po najboljših močeh, na glasovanje pa sam ni imel kaj dosti vpliva. Čeprav se bo le težko poslovil od plesnega parketa, poudarja, da bo po oddaji še z večjim veseljem migal v ritmih glasbe.

Story: Kakšen je bil prvi vtis, ki sta ga dobila na plesnem odru?

Grega: Na plesnem odru sem zelo užival, predvsem sem se z veseljem učil novih plesnih korakov. Na začetku sem pričakoval, da bom imel tremo, ampak se je izkazalo, da je bil strah odveč.

Špela: Ples mi je že od nekdaj pri srcu in veseli me, da imam možnost spoznati plese, ki jih še nikoli prej nisem plesala. V prvi oddaji sem bila sicer nekoliko pod stresom, ampak ta popušča iz oddaje v oddajo.

Story: Špela, vas je Gregor s svojim plesnim nastopom presenetil ali je le uresničil vaša pričakovanja?

Špela: Grega me je navdušil! Do sedaj sva plesala samo na porokah, zabavah. Štiri figure disco foxa, sedaj pa bova lahko prešaltala tudi na tango in čačača. Grega je bil popolni začetnik in je v tako kratkem času pokazal velik napredek. Je že res, da je moj najljubši človek, ampak če se distanciram od čustev in njegov plesni nastop ocenim objektivno, si ni zaslužil izločitve.

Story: Gregor, kaj pa vas? Ste vedeli, da se Špela tako spretno vrti po plesnem parketu?

Gregor: Za Špelo sem vedel, da je plesno nadarjena in da ima občutek za plesne korake. Me je pa vseeno še dodatno presenetila s svojima prvima dvema plesnima točkama, res je dobra.

Story: Prihaja sezona porok in praznovanj na prostem. Vama bo znanje, ki ga bosta pridobila v oddaji, prišlo prav ali sta že doslej blestela?

Gregor: Do sedaj sva plesala zgolj nekaj figur disco foxa, na prvi poroki/zabavi/rojstnem dnevu pa zagotovo padeta vsaj čačača in tango, morda celo kakšna samba. (smeh) Plesala bova še naprej, ker noro obožujeva ples.

Nič ju ne vrže iz tira

“Tega šova nisva vzela kot tekmo, prišla sva se učit novih plesnih korakov in poskušala čim bolj uživati. Med nama ni nikoli tekmovalnosti, drug drugemu želiva vedno najboljše in morda si je kdo obetal rivalstvo, ljubosumje ... ampak iz te moke ni in ne bo kruha,” sta nam v en glas zatrdila Špela in Gregor.

Ena vrata se zapro, druga odpro

Gregorjev odhod je močno prizadel Špelo, nekdanji vojak pa je o njenih solzah povedal: “Špela je vzela to zelo čustveno, saj nismo pričakovali tega. Tudi jaz nisem pričakoval, ker sem začel uživati v plesu, ampak ona je bolj čustvena. Malo sem jo potolažil, tako da bo vse dobro. Kot sem že povedal, ena vrata se zapro, druga odpro.”

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografije: Miro Majcen, Pop Tv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story7/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 7/2019

Story 7/2019, od 28. 03. 2019