Špela Grošelj molči o tem, a se je razvedelo!

Špela Grošelj molči o tem, a se je razvedelo! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 7. 2020

Pevka in televizijska voditeljica Špela Grošelj ima zadnje čase polne roke dela, saj je sredi novega projekta zaradi katerega se zbuja kar sredi noči.

Špela Grošelj je zadnje čase zelo zaposlena, a obenem tudi zelo skrivnostna. Pevka je do kolen v novem projektu, o katerem pa za zdaj še ne sme kaj veliko povedati. Številni pa že ugibajo, da verjetno snema katerega od resničnostnih šovov, saj je bilo na prizorišču snemanja videti kupe sena in pa mojstrico ličenja s Planet TV Sarah Bamburač.

Pred dnevi se je v svojih storyjih na Instagramu razgovorila, da bo morala vstati že kar sredi noči, če bo želela pravočasno priti na lokacijo snemanja, številni pa tako že ugibajo, da gre verjetno za nov televizijski projekt.

A iznajdljiva Špela ve, kako tudi ob tako ranih jutranjih urah na snemanje priti spočita in sveža. V posteljo se je napotila že kar ob osmih zvečer in spala vse do treh zjutraj in tako poskrbela, da je imela dovolj energije za naporno snemanje. Številni že komaj čakajo, da slišijo za kaj se gre, ni pa malo takšnih, ki že komaj čakajo, da bi jo spet videli na malih zaslonih.