Špela Grošelj na zasluženem dopustu: Raziskuje Filipine

Špela Grošelj na zasluženem dopustu: Raziskuje Filipine (foto: Tibor Golob, osebni arhiv) Tibor Golob, osebni arhiv
17. 1. 2018

Minuli petek smo se za nekaj časa poslovili od resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija. Voditeljica Špela Grošelj, ki je tri mesece spremljala napredek tekmovalcev in jih spodbujala pri hujšanju, je hitro po koncu snemanja pobegnila na drugi konec sveta – s fantom potujeta na Filipinih.

Zgovorna svetlolaska je bila tekmovalcem že pred začetkom šova zagotovo velik vzor, tudi sama se je namreč pred časom odločila za korenito spremembo življenjskih navad in izgubila kar 16 kilogramov. "Hujšala sem počasi, kilogram na teden. In najbolj sem bila motivirana prav zaradi najbližjih," je povedala v intervjuju za revijo Story.

V vlogi povezovalke oddaje se je 33-letna pevka dobro znašla, povedala je, da ji je vodenje pisano na kožo. "The Biggest Loser Slovenija je projekt, ki ga delam z dušo in s srcem, in če sem popolnoma iskrena, v njem uživam 100-odstotno. Dietetika, treningi, prehrana so teme, o katerih sem prebrala največ knjig in člankov, zato mi je ta šov res pisan na kožo. S kandidati se odlično razumem, jih podpiram in z veseljem dam nasvet, če me zanj vprašajo," je še povedala Špela.

Po sklepnem dejanju The Biggest Loser Slovenija pa si je Špela privoščila zaslužen oddih. S fantom Gregorjem uživata na Filipinih, kjer je trenutno zavidljivh 28 stopinj.

Priporočamo