Špela Grošelj: Ne spoštuje tuje lastnine

Sveže shujšana pevka Špela Grošelj je glede parkiranja menda polna izgovorov.  (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
7. 6. 2011

»Špela Grošelj ne spoštuje tuje lastnine,« se je glasilo sporočilo, ki smo ga prejeli na naš elektronski naslov nova@adriamedia.si. In tudi ni prvič, da so sveže shujšano pevko obtožili, da ne zna parkirati.

Po vseh dosedanjih ogorčenjih smo dobili novo sporočilo zgroženega stanovalca, ki ima pevke dovolj. Spet je namreč nonšalantno parkirala na zelenici in jo pošteno uničila.

»Pomerjanje, gneča v trgovinah in zasedena parkirišča so stvari, ki me spravljajo v slabo voljo,« ima Špela zapisano na svoji spletni strani. A s svojim početjem tudi sama v slabo voljo spravlja stanovalce v okolici, kjer nepravilno parkira.

Dovolj je imajo

Stanovalci okolice, kjer pevka, ki je pred kratkim izdala nov singel V tretje gre rado, redno parkira na nepravilnih mestih, so odločeni, da bodo temu naredili konec. Špela s svojim parkiranjem namreč redno uničuje zelenico.

»Govorim o njenem odnosu do stvari nas stanovalcev, natančneje do naše urejene okolice in njenega vozila na naših travnatih površinah. Problem oziroma zakaj sem se odločil zadevo izpostaviti, je v tem, da se ta zadeva pojavlja konstantno, kljub številnim opozorilom Špeli, naj tam ne parkira,« je zapisal ogorčeni bralec, ki ima Špele dovolj, zato se nam je odločil pisati.

Priporočamo