Špela Grošelj: Njen Lajf pred objektivom

Pevka prizna, da odkar je 
shujšala, veliko raje 
nakupuje in hitreje najde 
oblačila za svojo postavo.  (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
5. 7. 2016

Pevka Špela Grošelj je prvi poletni dan preživela na snemanju promocijskih fotografij za svojo novo pesem z naslovom Lajf.

Špela redno menja dolžino svojih las, bujni dolgi in skodrani lasje a jo naredijo še zapeljivejšo.
Špela bo za novo pesem Lajf kmalu posnela tudi videospot.

Kot smo pri seksi plavolaski vajeni, je bilo tudi tokrat na snemanju precej vroče, pa ne samo zaradi vremena, temveč zaradi Špelinih zapeljivih oblin v kopalkah. Pevko je fotografiral Tibor Golob, s katerim sodeluje že šest let in pred katerim nima nobene treme.

"Vesela sem, da sva tudi zasebno prijatelja, všeč mi je, da je vztrajen, dokler ne dobi dobre fotke. Res je car," opisuje svoje navdušenje Špela, ki priznava, da ne mara preveč retuširanih slik, in Tibor ji vedno ustreže. Snemanje je potekalo od enajstih dopoldne do devetih zvečer, saj jim jo je vmes malce zagodlo vreme, a dobre volje ni manjkalo. "Med drugim smo obujali spomine, kako sem pred tremi leti na snemanju spota med urejanjem pričeske zaspala ali kako sem enkrat med spanjem govorila nesmiselne stvari," v smehu razlaga Špela, ki si je pred dvema letoma odstranila lasne podaljške za potrebe takratne pesmi, znova pa nas lahko zapeljuje z dolgimi svetlimi lasmi. "S tako dolžino si zagotovo lahko naredim več različnih pričesk, saj sem paž lahko nosila le ravnega ali pa skodranega," razloži pevka, ki si je v zadnjih letih dodobra izklesala postavo, a njene ženstvene obline seveda ostajajo.

Trenutno ima vsaj 15 kilogramov manj kot v 'najtežjih' časih, kljub temu se z njimi ne obremenjuje, bolj ji je namreč pomembna športna oblika telesa. Tudi komentarjev, da je s kilogrami njen obraz bil videti bolje, se ne obremenjuje. "Se pa strinjam, da je bila koža nekoč veliko bolj napeta, saj sem imela več kilogramov. Bila sem stara 25 let, zdaj pa sem 31 ... in ne boste verjeli, tudi zame se čas vrti naprej, ne nazaj," odločno pove Špela, ki za svojo postavo vsakodnevno gara na treningu.

Sicer pa je nova pesem Lajf nastala izpod rok Josipa Mianija - Pipija, avtorja številnih slovenskih in hrvaških uspešnic. "Prvič sem sodelovala z njim, res sva se ujela, oba sva kozoroga in malce odštekana," pove in doda, da je besedilo napisal Steffanio iz Game Over. "To pesem sem res takoj začutila, ustreza mojemu značaju in glasbenemu okusu, saj imam rada pozitivnost in optimizem," pojasni Špela.

Ob bazenu

  • Snemanje je potekalo v Pekrah pri Mariboru, hiša s čudovitim bazenom pa je last prijateljice fotografa Tiborja Goloba. "Najprej smo želeli posneti fotografije na morju, vendar bi imeli težave z elektriko na plaži, vožnja bi nam vzela preveč časa, poleg tega pa je bilo še vreme muhasto," zaupa Špela, ki je vesela, da so našli idilično lokacijo na bazenu in tako posneli zapeljive fotografije.

■ BABRARA MAJIČ