Špela Grošelj o novem voditelju šova The Biggest Loser Marku Potrču

Špela Grošelj o novem voditelju šova The Biggest Loser Marku Potrču (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
12. 2. 2018

Kot strela z jasnega je presenetila novica, da naj bi bila voditeljica nadvse uspešnega šova The Biggest Loser Slovenija na Planet TV odpuščena. Špela je novico prejela sredi dopustovanja na Filipinih, po vrnitvi pa nam je zaupala, kako je sprejela novico.

"Za novosti druge sezone The Biggest Loser Slovenija sem izvedela na dopustu in tudi mene je informacija o spremembah presenetila. Sploh zato, ker je bil producent Nemanja Mićić z mojim delom zadovoljen in ker sva se v sredini decembra že pogovarjala o vodenju druge sezone. Po finalni oddaji mi je čestital in dogovorjena sva bila, da se o podrobnostih druge sezone slišiva, ko se vrnem z dopusta. Kaj točno se je dogajalo po mojem odhodu, ne vem, seveda pa novi ekipi želim vso srečo in uspešno sezono," je v spravljivem tonu povedala Špela.

Pravzaprav je imela na dopustu čas, da je o novi situaciji dodobra premislila in se sprijaznila. Dodala je še: "Šov The Biggest Loser Slovenija sem delala z veliko vnemo in zelo sem vesela, da sem bila del tako uspešne sezone, ki se je zaključila z odličnimi rezultati naših tekmovalcev. Nisem izgubila službe, saj smo svobodni umetniki nenehno v službi oziroma sem sama dejavna na več področjih. Televizija je samo ena od njih. Čakajo me novi izzivi in novi projekti, vsaka stvar pa ima v naših življenjih svoj namen oziroma razlog. O tem sem prepričana."

Špela tako nadaljuje svojo pevsko kariero in nastopi, zanimalo pa nas je tudi, kaj meni o novem voditelju, ki bo zasedel njen dosedanji 'stolček', Marku Potrču. Špela pravi: "Marko je izkušen maček, ki bo zagotovo zelo dobro opravil svojo nalogo, tudi njemu želim vso srečo na projektu."

Ja, kot kaže, umazanega pranja perila v javnosti v tej zgodbi ne bo. Špela v medijskem svetu ni novo ime in prepričani smo, da se ji obeta še kakšna voditeljska vloga – zadnja ji je bila pisana na kožo, morda pa se v prihodnosti loti kakšnega drugačnega resničnostnega šova, morda pa kdaj na drugi strani, kot tekmovalka v šovu. Pustimo se presenetiti!

Besedilo: Nina Keder // Foto: Igor Zaplatil, Primož Predalič, osebni arhiv

Priporočamo