Špela Grošelj odkrito o govoricah, ki krožijo o njej, to je prava resnica

Špela Grošelj odkrito o govoricah, ki krožijo o njej, to je prava resnica (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
30. 10. 2020

Pevka Špela Grošelj je že leta v središču medijske pozornosti, a priznava, da ljudje o njej vedo točno toliko, kot si sama želi, da bi vedeli.

"Ljudje vedo o meni točno toliko, kot jaz dovolim, da vedo. V človeški naravi pa je, da radi opravljamo, zato me ne preseneča, da jih tako zanima življenje drugih. Roko na srce, lažje se je ukvarjati z drugimi, kot se osredotočiti nase in na lastne napake. Ko se začneš osredotočati nase in vidiš, koliko težav imaš sam, je to malo strašljivo. Ko pa začneš govoriti o sosedi, ti je malo lažje, ker se hitro potolažiš: »lej jo, sej ima ta tudi težave«. Mislim, da so zato tudi tako zelo gledani resničnostni šovi, socialna omrežja pa so tudi nek novodobni reality," je za Mično povedala Špela Grošelj.

Preberite si še: Pa smo dočakali, Špela Grošelj in Domen Kumer sta se strasno poljubila, kamere pa vse posnele

Špela Grošelj zadnje čase največ prahu dviguje s tem, ko veliko časa preživi v družbi Domna Kumra, tako so se že pojavila namigovanja, da sta par in da se med njima nekaj plete. Lepa pevka zatrjuje, da kaj takšnega ni mogoče in da se tudi njuni astrološki karti ne skladata najbolje. No, kakorkoli že, čas bo pokazal, kakšna je prava resnica in ali sta morda res par.