Špela Grošelj odkrito o zvezah: "Napačno je, ko mislimo, da nas bo osrečil nekdo drug ..."

Špela Grošelj odkrito o zvezah: "Napačno je, ko mislimo, da nas bo osrečil nekdo drug ..." (foto: POP TV) POP TV
28. 10. 2020

Priljubljena in simpatična pevka ter voditeljica je oseba, za katero se slovenska javnost še kako zanima.

Velja tudi za iskreno, zabavno in srčno dekle, zato ni nič čudnega, da ima veliko zvestih oboževalcev, nekatere pa poleg njenega dela zanima še njeno zasebno življenje, o katerem pa ima vsako pravico razkriti toliko, kolikor hoče sama.

V intervjuju za Mično je tokrat iskreno spregovorila o tem, kako se je počutila po koncu prejšnje zveze in kakšna so bila njena spoznanja.

"Napačno je, ko mislimo, da nas bo osrečil nekdo drug in s tem odgovornost prelagamo na druge. Iskreno, po končani vezi sem bila v riti tri mesece, a sem nato ugotovila, da je vseeno, kdo je na drugi strani, da moram sama najprej delati stvari, ki me osrečujejo in sama poskrbeti, da bom srečna, ker lahko šele potem to srečo delim dalje. V resnici sem potrebovala ta razhod. Življenje se mi je tako obrnilo, ker sem šla tako v poden, da je šlo lahko samo še navzgor. Toliko stvari sem dojela. Če se bo zgodilo, se pač bo. Želim si družine in rada sem v vezi, če je zdrava in dobra, ne pa za vsako ceno, da nekoga imam."

Vir: Mična

Dodala je še, da je do spoznanj prišla s pomočjo dela na sebi in osebnostne rasti in da je morala kar čez nekaj preizkušenj. In prestala jih je več kot uspešno!