Špela Grošelj: Pet let nazaj bi jokala in se spraševala, kaj počnem narobe

Špela Grošelj: Pet let nazaj bi jokala in se spraševala, kaj počnem narobe (foto: POP TV) POP TV
27. 10. 2020

Pevki Špeli Grošelj je poleti zastalo srce, ko so ji javili, da je mama preživela nesrečo na Hrvaškem. Takrat je iskala dva neznanca, ki sta mami pomagala v najtežji trenutkih in jo rešila pred najhujšim, a bili so tudi takšni, ki so ji očitali, da iz tega dela šov.

"Ko je mami imela pred nekaj meseci nesrečo in sem iskala tista dva človeka, ki sta ji pomagala, se je našel nekdo, ki mi je očital, da se iz mamine nesreče delam norca in da iz tega delam šov. Sploh ni bil moj sledilec, zavestno je šel na moj profil z namenom, da bi svoje frustracije in nezadovoljstvo prenesel name. Če sem iskrena, bi pet let nazaj jokala in se spraševala, kaj počnem narobe, zakaj me ljudje ne marajo, zdaj pa me to ne gane več. Sama sem odgovorna zase in za svoje življenje. Vse kar imam, sem ustvarila sama in ne dovolim, da bi to vplivalo name. Negativne ljudi blokiram in to je to. Enostavno ne dovolim, da tako nizka vibracija vpliva name."

Vir: Mična

Morda vas zanima še: Tako zaljubljene fotografije Špele Grošelj in tega znanega Slovenca pa še nismo videli, kaj se dogaja