Špela Grošelj podarila objem, ki je imel prav poseben pomen: Poglejte si, komu ga je namenila, presenečeni boste

Špela Grošelj podarila objem, ki je imel prav poseben pomen: Poglejte si, komu ga je namenila, presenečeni boste (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
15. 3. 2021

Šlo je za prav posebno priložnost ...

Postavna voditeljica in pevka je obiskala svojo prijateljico, radijsko voditeljico Jerico Zupan, ki se pripravlja na rojstvo svojega prvega otroka. Ob tem je nastal čudovit prizor, ki ga je Špela delila na družbenem omrežju.

Obe dami sta nadvse očarljivi in videti je, da gojita druga do druge veliko prijateljsko naklonjenost. "Draga moja @jericazupan , ti sploh ne veš kooook bomo mi crkljal tvojga dojenčka! Komi čakam, da te vidim v novi vlogi in vem, da boš čudovita mamica." To so besede, s katerimi je Špela komentirala trenutek, ki je ostal ovekovečen na sliki.

Jerica je bila vesela in ganjena hkrati, Špeli pa je v komentarjih sporočila: "Js bom mela pa najboljše tetke na svetu. I love u in hvala za najjači babyshower ever!!!!!" Sicer pa se Jerica in njen partner Timotej nadvse veselita prihoda dojenčka, ki naj bi po napovedih na svet pokukal prav 1. aprila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)