Špela Grošelj pripravila lepo presenečenje Jerici Zupan, ki je razkrila, da je v veselem pričakovanju

Špela Grošelj pripravila lepo presenečenje Jerici Zupan, ki je razkrila, da je v veselem pričakovanju (foto: Instagram/Špela Grošelj) Instagram/Špela Grošelj
9. 10. 2020

Radijska voditeljica Jerica je noseča, s partnerjem Timotejem se bosta novega družinskega člana razveselila pomladi.

Seveda se oba veselita svoje nove vloge, Jerica pa je za Svet24 povedala, kako se je počutila, ko je izvedela, da je noseča: "To je bil najlepši trenutek v življenju, nepopisna sreča me je oblila, se pa še kar ne zavedam, kaj se mi je zgodilo. Potočila sem nekaj solzic sreče in padla v objem fantu. Potem pa sem še ene deset minut gledala v nosečniški test. Sicer sem nekaj časa že slutila, ampak ko dobiš potrditev, je to to."

Z njo so se poveselili tudi njeni sodelavci na Hitradiu Antena, nato pa je dobila še poseben obisk - v studiu se je namreč oglasila njena prijateljica Špela Grošelj in ji dodatno polepšala dan.

Ni dvoma, Špela zna svojim bližnjim resnično pokazati, koliko ji pomenijo, kar je dokazala s svojo gesto do Jerice. Obe punci sta na sliki, ki je ob tej priložnosti nastala v studiu, videti čudovito, Jerica pa naravnost žari. Ob lepi novici se iskrenim čestitkam pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 

Naša Jerica bo mamica!!! 😍😍ČESTITKEEEE!!!! ❤️Hvala za pomoč pri presenečenju @spelagroselj! 🙏🏽

Posted by Hitradio Antena on Thursday, 8 October 2020