Špela Grošelj priznava, da se na novo pričesko še mora navaditi, z njo je preprosto čudovita

Špela Grošelj priznava, da se na novo pričesko še mora navaditi, z njo je preprosto čudovita (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
4. 8. 2021

Pred kratkim je svoje oboževalce presenetila z novo frizuro, s katero je še bolj mladostna, kot je bila prej.

Špela Grošelj, pevka in voditeljica, ima res lepe lase, goste in svetle. Poleti, ko je njena polt malce zagorela, je še posebej očarljiva. Njena pričeska je bila vrsto let nespremenjena, vajeni smo, da ima dolge lase, a očitno se je odločila, da je čas za spremembo.

Postrigla si je frufru - prej je tudi spredaj imela dolge lase, ki ji zdaj prekrivajo čelo. Pričeska jo je dodatno pomladila in njeni oboževalci so se strinjali, da ji odlično pristoji. No, sama se bo očitno še morala navaditi na spremembo, kar je tudi prostodušno priznala. "Navajanje na novo čupo," je zapisala v Instagram storyju ob fotografiji, na kateri je njena nova pričeska dobro vidna.

Vsakdo, ki se je odločil za podobno spremembo, dobro ve, da nekaj časa traja, preden jo resnično sprejmemo oziroma se navadimo na njo. Tudi Špela bo potrebovala čas, a "tolaži" jo lahko dejstvo, da je videti fantastično!

Špela Grošelj

Priporočamo