Špela Grošelj: Razdrla zaroko

Vir: Nova
27. 2. 2012

Pevka Špela Grošelj, ki že dolgo velja za prvo oprsje Slovenije, je spet samska! Na naš naslov nova@adriamedia.si smo prejeli namig bralca, ki živi v pevkini okolici, da lepotička, preverjeno, ni več z zaročencem. Takoj smo stopili v akcijo in dobili kar nekaj potrditev, da sta pevka in njen Bojan razdrla zaroko! Težko pričakovana zvezdniška poroka torej ODPADE!

Sočno informacijo smo takoj želeli preveriti pri Špeli, a je do zaključka redakcije njen telefon zvonil v prazno, pevka pa tudi na SMS-sporočila ni odgovarjala, zato sklepamo, da je informacija o razdrti zaroki točna.

Dokazi, da je samska

Naš bralec nam je v svojem sporočilu zapisal kar nekaj informacij, ki kažejo na to, da je pevka res spet samska. »Vsak večer smo lahko pred njenim blokom videli Bojanov avto, ki pa ga že več kot mesec dni ni več na spregled,« je zapisal bralec, zato smo šli v akcijo. Znano je, da sta Špela in Bojan skupaj redno hodila v fitnes center Moj Fit v Črnučah, kjer so potrdili, da pevka že nekaj časa trenira čisto sama. Sledi pa je pustila tudi Špela, saj so jo od vrnitve s sončnih Filipinov opazili v znanih ljubljanskih klubih, kjer se je do jutranjih ur zabavala le s prijateljicami. Znano je namreč, da se je pevka med zvezo z Bojanom umirila in se odpovedala nočnemu življenju, a je to očitno preteklost. Špela je novico o tem, da je spet na trgu, delno razkrila tudi sama, in sicer na profilu na Facebooku, kjer je med zaroko z Bojanom pisalo, kdo je njen zaročenec. A tudi to je preteklost, saj njen profil ne vsebuje nobene informacije o Bojanu, kaj šele o tem, da bi bila zaročena.

Več v reviji Nova.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri