Špela Grošelj razkrila svoj beauty trik, kako si uredi lase, ko zmanjka časa in s čim si pri tem pomaga

Špela Grošelj razkrila svoj beauty trik, kako si uredi lase, ko zmanjka časa in s čim si pri tem pomaga (foto: Instagram/Špela Grošelj) Instagram/Špela Grošelj
26. 5. 2021

Vsaka ženska pozna nekaj lepotnih trikov, ki pridejo še kako prav, ko se je treba na hitro urediti za kakšno priložnost.

Kakšen trik še posebej pride prav dolgolaskam, ki imajo s svojimi lasmi kar precej opravka, saj zahtevajo posebno skrb in nego.

To dobro ve naša priljubljena pevka in voditeljica Špela Grošelj, ki svoji pričeski namenja veliko pozornosti. No, tudi njej ob vseh obveznostih kdaj zmanjka časa, zato si občasno pomaga s suhim šamponom, kot je razkrila v Instagram zgodbi.

"Suhi šampon - I love you ful," je zapisala hudomušna Špela in s tem svojim sledilcem dala vedeti, kakšen je njen lepotni trik. Ob uporabi suhega šampona so lasje videti sveže umiti in nemastni, ta izdelek jih tudi poživi, ko ni časa za umivanje in sušenje las. Uporabljajo ga številne ženske, ki so rade urejene ob vsaki priložnosti, tako kot je rada urejena Špela.

No, občasno uporabi še drugo rešitev in si lase spne v čop, ki ji ravno tako lepo pristoji, saj do izraza pride njen obraz.

Špela Grošelj