Špela Grošelj s solznimi očmi spregovorila o bolečem razhodu, ki ga bo težko prenesla

Špela Grošelj s solznimi očmi spregovorila o bolečem razhodu, ki ga bo težko prenesla (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
25. 4. 2022

Špela Grošelj ne skriva, da bodo prihajajoči dnevi za njo izjemno težki.

Pevka Špela Grošelj je zadnjih nekaj mesecev čuvala prikupnega pasjega kosmatinca Jacka, ki ji je povsem zlezel pod kožo.

Pred tem si verjetno ni mislila, da ji bo ljubki Jack tako zelo spremenil življenje in da bosta postala tako zelo dobra prijatelja in se v nekaj mesecih tako navezala drug na drugega.

A kot je Špela že vse od začetka poudarjala, pes ni njen, njegov lastnik je Špelin dober prijatelj Matej Čepon, s pevko pa sta se pred časom dogovorila, da bo mali Jack nekaj časa v njenem varstvu, ker je imel sam obilico obveznosti in zato bolj malo časa za psička.

Špela je izziv sprejela, se na Jacka zelo hitro navezala in kaj hitro je bilo jasno, da ji je mali lepotec ukradel srce.

Zdaj pa je prišel čas slovesa, Špela je na svojem Instagramu sporočila, da se Jack vrača domov in da se bosta videla le še občasno. Seveda ji ni lahko in priznava, da se bo na spremembo težko navadila in zato je že namignila, da se zna zgoditi, da ne bo prav dolgo brez kužka, kar pomeni, da bi si utegnila kupiti svojega malega kosmatinčka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)