Špela Grošelj se je prepustila nekirurškemu liftingu obraza

Špela Grošelj  se je prepustila nekirurškemu liftingu obraza (foto: Alpe) Alpe
Vir: Lady
17. 1. 2018

Špela Grošelj, voditeljica šova The Biggest Loser Slovenija, je v januar stopila z istim tempom, kot je končala praznični december. Ta je na njenem telesu in zdravju pustil nemalo posledic, zato se je odločila, da poskrbi za mladostnejši videz.

V zadnjih mesecih je svetlolaska svojo televizijsko kariero usklajevala še s pevskimi nastopi, sinhronizacijami mladinskih serij in seveda treningi, s katerimi skrbi, da odvečni kilogrami nikoli več ne najdejo poti v njen vsakdanjik. Posledično je doživela kar nekaj izgorelosti, v zadnjih decembrskih dneh jo je v posteljo položila še trebušna gripa, zaradi obveznosti z oddajo pa časa za počitek ni bilo.

"Naporen urnik in bolezen sta terjala svoje, utrujenost se je začela poznati tudi na obrazu, zato sem se odločila, da poskrbim, da bom videti čim bolj spočito in sveže," nam je zaupala Špela, ki se je v estetiki Medart predala kar dvema tretmajema, kombinaciji hydrafaciala oziroma diamantnega pilinga in pelleve nege oziroma nekirurškega liftinga obraza.

Z diamantnim pilingom je poskrbela za neinvazivno glajenje kože, ki edino združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi in pomladi. Velja za povsem neinvazivno metodo, saj je draženje kože minimalno. Pelleve nega pa je zelo nežna, neinvazivna metoda za pomlajevanje kože na obrazu, dekolteju in vratu. Prvi učinki – napeta koža in zglajene gube – so vidni takoj po posegu, v popolnosti pa se pokažejo šele čez mesec do treh mesecev.

Dobra stran je, da praviloma nima stranskih učinkov, kot so modrice, krvavitve ali brazgotine, saj se tkivo med posegom ne poškoduje. Špela si bo privoščila tudi rajski dopust na Filipinih, kjer bo za še bolj rajsko razpoloženje in razvajanje poskrbel njen izbranec Gregor.

Besedilo: Anja P. Kontrec, Alojz Petrovčič

Priporočamo