Špela Grošelj se je pritoževala nad kilogramčki, a očitno je to stvar preteklosti, poglejte si, kako je vitka!

Špela Grošelj se je pritoževala nad kilogramčki, a očitno je to stvar preteklosti, poglejte si, kako je vitka! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
14. 5. 2021

Pred kratkim se je mudila na slovenski obali, kjer se je z veseljem nastavila toplim sončnim žarkom.

Priljubljena slovenska pevka in voditeljica Špela Grošelj je imela v preteklosti težave z odvečnimi kilogrami, ki jih je že pred nekaj leti uspešno rešila. A koronačasi in dolga zima so prinesli svoje in očitno jih ni brez posledic odnesla niti ona. Še pozimi se je pritoževala, da se ji je nabralo nekaj odvečne teže, to pa je zdaj - vsaj po fotografijah sodeč - resnično že preteklost.

Ker svojim oboževalcem rada pokaže kakšen lep prizor, je to naredila tudi med nedavnim izletom na slovensko obalo - pred objektiv se je postavila v kavbojkah in preprosti majčki, tako da je lepo vidno, kako vitka je. Njen pas je ozek, postava pa čvrsta, tako da je očitno lepo poskrbela zase in se znebila tistega, kar jo je motilo.

"Na pomolu od sonca, v objemu morskih trav...tu živim tako narobe in prav.  (T. Kovač)," je zapisala ob prizoru, ki je ogrel srca njenih sledilcev. Ti so pohvalili njen stajling in videz, ki mu res ne gre ničesar očitati, sama pa je bila zagotovo zadovoljna in vesela lepih besed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Priporočamo