Špela Grošelj se je takole zavrtela in ob tem zasukala še marsikatero glavo

Špela Grošelj se je takole zavrtela in ob tem zasukala še marsikatero glavo (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
8. 4. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica je pred kratkim dejala, da se je nekoliko zredila.

V teh koronačasih se očitno marsikdo težko upre dobrotam, ki jih pripravljamo doma. Očitno je med takimi ljudmi tudi Špela Grošelj, ki je mirno priznala, da se ji je nabralo nekaj odvečnih kilogramčkov, ki se jih mora znebiti.

No, če smo iskreni, mi tega - če sodimo po njenih fotografijah - nismo opazili. Na zadnji, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, pa ima tako vitek pas, da ji res ne gre ničesar očitati. Nagajivo se je zavrtela pred fotografskim objektivom, pri tem pa je bila nadvse sproščena in preprosto elegantna. "Snegi pegi, smejem se samo zato, ker vem, da te že jutri več ne bo," je v svojem hudomušnem slogu zapisala Špela, njeni sledilci pa so se odzvali z navdušenjem.

Stajling, ki ga je tokrat izbrala, je marsikomu padel v oči, saj je v lepem kontrastu z belino snega. Rdeča barva Špeli izjemno lepo pristoji, kombinacija živo rdeče jaknice in bele bluze pa jo zelo pomladi. Svoje pozitivne energije ne more skriti, saj je očitna na prvi pogled - tudi zato jo imajo njeni oboževalci tako radi. Zna jim polepšati še tako čemeren dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Priporočamo