Špela Grošelj se je zjokala, to slovo je zanjo zelo hudo, čeprav je vedela, da se bliža

Špela Grošelj se je zjokala, to slovo je zanjo zelo hudo, čeprav je vedela, da se bliža (foto: POP TV) POP TV
28. 4. 2022

Pred meseci ji je ukradel srce, zdaj pa se očitno mora posloviti od njega.

V družbi Špele Grošelj, priljubljene pevke in voditeljice, je bilo v zadnjem času mogoče opaziti prikupnega psička Jacka. Pri njej je bil v varstvu, zdaj pa je očitno prišel trenutek, ko se je morala posloviti od njega - tako je vsaj razkrila v Instagram zgodbi - saj bo psička prevzel njegov prvotni lastnik.

"Jack je šel nazaj, jokala sem kot dež že od torka naprej, a ja, od samega začetka sem vedela, da bo enkrat do tega prišlo. Potrebno je sprejeti stvari, na katere nimaš vpliva," je dejala in dodala, da si bo omislila svojega psa.

Vsak, ki je kdaj čuval kakšnega hišnega ljubljenčka ali pa ga ima doma, dobro ve, kako hitro se je mogoče navezati na kakšno ljubko bitje. Zagotovo Špeli ni lahko, saj jo je v zadnjem času Jack spremljal vsepovsod. Ko sama ni imela časa, ga je pustila pri svoji mami Magdi, ki ga je prav tako vzljubila.

Lastnik prikupnega Jacka je Matej Čepon, s katerim se Špela pozna že kar nekaj let. Pred časom so se celo pojavile govorice, da naj bi bila v razmerju, a jih je pevka kategorično ovrgla. Psiček je bil pri njej, ker je bil Matej pogosto v tujini, Špela pa je z veseljem prevzela vlogo njegove začasne oskrbnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)