Špela Grošelj: Ujeta zgoraj brez

Špela Grošelj: Ujeta zgoraj brez (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
7. 8. 2017

Letos so paparaci tako aktivni, da jih sproti komajda objavljamo, a seveda še vedno z veseljem sprejemamo na naš naslov nova@adriamedia.si! Fotografskemu oziroma telefonskemu objektivu tako ni ušla niti z oblinami obdarjena pevka in TV-voditeljica Špela Grošelj!

Ponosni bralec, ki jo je ujel v objektiv na Hrvaškem, v kampu pri Medulinu, nam je priznal, da je njen velik oboževalec in da nam preda slike le, če bo o njej kaj lepega zapisano, da je ne pljuvamo in žalimo. Le zakaj bi si kaj takega privoščili?! Špela, ki je zadnja leta poznana predvsem po svojem aktivnem športnem načinu življenja in vsakodnevnih treningih, je kljub hujšanju obdržala obline na pravih mestih.

Tako je tudi njen občudovalec zapisal: "Špelo sem opazil že na plaži, ko je z ogromno blazino počasi lezla v vodo. Nemogoče bi jo bilo spregledati! Odpravila se je v vodo, potem pa se je precej daleč od obale, kakšnih 150 metrov, navezala na bojo in se sončila. Kar precej dolgo ... Sam sem šel vmes že na špricer, pa je bila še vedno tam."

Na bralčevo srečo pa je Špela, ki očitno ne mara belih lis od kopalk na svojem dekolteju, odvrgla tudi zgornji del kopalk in za nekaj časa posončila tudi svoji dve meloni. "Škoda, ker je bila tako daleč stran ... Ko sem dojel, se je že spet obrnila na trebuh. Šele po kakšni uri je prišla iz morja." In kakšna se mu je zdela Špela v kopalkah? "Oooooo, to pa je bilo za videt! Dobra je, huda! Kakšna baba! Vsa čast! Nič nima preveč in nič premalo! Sem se počutil kot v filmu Baywatch, v počasnem posnetku, hahaha! Ta prava je!"

Nina Keder

Priporočamo