Špela Grošelj: Ušla bo na Tajsko

Špela Grošelj in Bojan (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
10. 6. 2011

 

Špela Grošelj do odhoda na dopust, ki ga bo seveda preživela z zaročencem Bojanom, že odšteva dneve. Med pripravami na odhod pa si je vzela čas tudi za snemanje videospota, v katerem svojega seksi telesa tokrat ne bo več skrivala.

 

 

Špela namerava do odhoda na Tajsko, ki ima za njo in Bojana poseben pomen, izgubiti še nekaj kilogramov. Pevka, ki je novo izklesano telo prvič pokazala na naslovnici Storyja v začetku maja, vsak dan gara v fitnesu, le dan pred snemanjem tretjega samostojnega videospota pa je odtekla še deset kilometrov.

Čeprav je spala le tri ure - celotna ekipa, ki je sodelovala pri snemanju, je morala vstati že ob štirih zjutraj - se ni niti za hip pritožila, je pa ob vrnitvi domov v kosu prespala 12 ur. Špela je obline do zdaj ponavadi skrivala za prevelikimi majicami in oblekami, ki so spretno prikrile tistih nekaj odvečnih kilogramov, tokrat pa bodo imeli njeni oboževalci zagotovo kaj videti. Špela namreč rok in nog ne skriva več, za snemanje pa se je oblekla v ultra kratke hlače iz džinsa in pokazala natrenirane noge.

 

Nova Story že v prodaji

Story