Špela Grošelj vztrajno taji vse operacije!

Vir: Lea
1. 7. 2009

Naša najbolj seksi pevka Špela Grošelj ima te dni še poseben razlog za veselje, čeprav tega ne prizna na glas. V javnost je namreč prišla informacija, da je imela atomična lepotica operacijo glasilk, o čemer pa sama ne želi govoriti. Vseeno pa je na naše uredništvo prišlo kar nekaj informacij v zvezi z operacijo. Seveda smo pomislili na najhujše, da se bo s slovenske glasbene scene za vedno poslovila.

Špela Grošelj je bila namreč kar nekaj časa nedosegljiva za medije in je komunicirala zgolj prek sms in elektronskih sporočilih. Seveda ni nihče niti pomislil, da je z njo kaj narobe. Mislili smo, da je šlo le še za eno od njenih zvezdniških muh, ker se je odločila, da bo svoj glas čuvala.

To namreč ni nič nenavadnega, saj to počne veliko zvezdnic svetovnega kova, kot sta tudi Mariah Carey in Celine Dion. In ker so se člani skupine Atomik Harmonik prejšnji teden zaprli v studio, kjer snemajo novo pesem, se nam je zdelo celo normalno, da ‘špara’ glas.

Operacija je uspela

Kljub temu pa je kot strela z jasnega priletela novica – Špela je imela operacijo glasilk! Iz zaupnih virov smo izvedeli, da je imela seksbomba operacijo konec maja, nato pa odšla na okrevanje, saj kar nekaj časa po operaciji ni smela spregovoriti niti besede. In čeprav se čudimo, da je znani klepetulji dejansko uspelo biti tiho, bi se verjetno še bolj čudili njenemu telefonskemu računu, ki se je tisti čas očitno zelo povečal.

Za operacijo se je menda odločila zaradi svojih glasilk, saj so se ji že pred dvema letoma naredili vozlički in je bila zaradi tega tudi pogosto hripava. Izvedeli smo, da je operacijo prestala brez zapletov in da je tudi okrevanje potekalo v najlepšem redu.

Zavila se je v molk

Seveda smo Špelo poklicali po telefonu, a nam je kratko in jedrnato dala vedeti, da o operaciji ne daje nobenih izjav. Stvar nas je kar malce začudila, saj ne vidimo razloga, zakaj skriva operacijo in je javno ne prizna.

Navsezadnje sta tovrstni poseg priznali Rebeka Dremelj in Nuša Derenda, javno pa je o njem spregovoril tudi Sebastjan. Očitno je molk o operacijah njena stalnica, saj je že pred časom tajila več kot očitno operacijo povečanja prsi, ki jo še danes zanika. Morda pa pevka le čaka čas, ko bo vse svoje lepotne posege izpovedala v kakšni avtobiografiji.

Prvi nastop je že za njo

Zaradi Špeline operacije je morala tudi skupina Atomik Harmonik odpovedati kar nekaj nastopov, da je pevka lahko v miru okrevala. Najbolj veseljaška skupina pri nas pa je pred dnevi že imela prvi nastop po njeni operaciji.

“V zadnjih letih sem si ogledal že kar nekaj nastopov, saj sem tudi osebno navdušen nad najbolj prsato ‘dečvo’ v Sloveniji in moram priznati, da je razlika v Špelinem glasu očitna. Zdaj je kot kakšna golobica s prelepim glasom, o hripavosti pa ni niti sledu več. Pa tudi skupina je bila dobre volje, očitno je bilo strah tudi njih,” nam je v elektronskem sporočilu zaupal mladenič, ki je Špelo poslušal na njenem prvem nastopu po operaciji glasilk.

Priporočamo