Špela Grošelj: Z bivšem spet prijatelja

Špela Grošelj in Bojan Kurež (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
2. 7. 2012

Pevka Špela Grošelj in njen zdaj že nekdanji zaročenec Bojan Kurež sta se razšla v začetku leta. Par je za nekaj časa pretrgal stike, zdaj pa sta očitno obnovila prijateljstvo.

Pred dnevi so nekdanja zaročenca opazili na kosilu v eni od znanih restavracij. Delovala sta zelo sproščeno in bila sta zatopljena v prijeten pogovor. Prav nič ni kazalo na to, da bi bile med njima kakršnekoli zamere.

Znano je, da sta se z Bojanom razšla kot prijatelja, saj sta ugotovila, da sta si preprosto preveč različna, da bi bila še vedno par. Tako je Špela prelep zaročni prstan shranila na varno, za spomin, za nekaj časa pa sta vseeno pretrgala stike, saj sta potrebovala čas, da razhod do konca prebolita.

Špela je takrat za Story v ekskluzivnem intervjuju povedala, da je njuno razhajanje trajalo približno dva me­seca. In vsi poskusi, da bi rešila zvezo, so bili zaman. "Končno sva prišla do točke, ko sva ugotovila, da ne gre naprej, da sva si preveč različna, in to je to. Če bi recimo najina zveza šla čez noč v franže, bi bilo zagotovo bolj grozno. To sem že enkrat doživela in vem, kako je. Zdaj pa sem se nekako že sprijaznila, poleg tega pa imam na srečo tudi ogromno dela, da pravzaprav sploh nimam časa za druge stvari."

Špela se je še temeljiteje posvetila samostojni karieri in resničnostnemu šovu Gospodinje pojejo, kjer nastopa kot ena od treh žirantov, veliko pa se ukvarja tudi sama s seboj. Lani je malo pred poletjem presenetila z novo, vitkejšo postavo, in izgubila zavidljivih 16 kilogramov. Že vse od takrat nadaljuje v takšnem tempu in vsi, ki jo poznajo, pravijo, da je neverjetno zagrizena. Še zlasti zdaj, pred poletjem, ko bo treba spet v kopalke in ko se je začela sezona lovljenja zvezdnikov na plažah.

Nova Story že v prodaji

Story