Špela Grošelj: Zasvojena z raftingom

Vir: Lea
7. 7. 2011

Najbolj seksi slovenska pevka Špela Grošelj se je pred dopustom na Tajskem odpravila na divjo vožnjo po reki Savinji. V raftingu je tako zelo uživala, da je priznala, da je odkrila novo zasvojenost in da se bo vsekakor še kdaj spustila na adrenalinsko vožnjo po strmih brzicah.

Pevka Špela Grošelj se je na povabilo organizatorjev velikega rafting dogodka v Kampu Menina v Rečici ob Savinji z veseljem odzvala, saj velja za strastno ljubiteljico adrenalinskih športov. “Glede na to, da sem nora na vse, kar je kakorkoli povezano z akcijo, ki požene adrenalin po žilah, sem se takoj odzvala povabilu. Pred leti sem že raftala, zato sem vedela, kaj me čaka, a na koncu je bilo še bolje, kot sem pričakovala,” nam je povedala Špela, ki je po uspešni dieti tako spet preizkusila športno kondicijo.

Ljubi nevarnost

Pevka je znana tudi po svojih drznih podvigih, saj jih ima za sabo kar nekaj. Preden je zvečer s svojimi uspešnicami nastopila na veliki zabavi, se je čez dan spustila po divjih brzicah, in kot smo se prepričali sami, Špeli ni bilo težko obleči kombinezona in sesti v raft. “Sploh ne znam opisati, kako huda je vožnja z raftom. Sploh če je divja in hitra. V čolnu sem se počutila zelo varno, saj sem imela ob sebi izkušene ljudi, ki so res prave ‘face’, tudi ko gre za nevarnost,” je še povedala Špela, ki so ji vrli gasilci po končanem rečnem spustu ‘postavili’ tudi zelo zanimivo garderobo.

“Vsak je prijel za en konec odeje in, evo, garderoba je bila postavljena. Ker nisem fina, sem se brez zadržkov preoblekla spet v svoja oblačila, tudi če je kdo slučajno ‘pokukal’,” se je še nasmejala Špela, ki pravi, da se bo zagotovo še kdaj odpravila na rafting, saj jo je ta adrenalinski šport čisto zasvojil.

Priporočamo