Špela in Špelca: Prsati pevki spet skupaj!

Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
15. 5. 2012

Nekoč najbolj priljubljeni joškati pevki nekdanje skupine Atomik Harmonik Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher sta odločeni obuditi svoje najboljše čase, ko sta kraljevali na slovenskih odrih. Izvedeli smo, da naj bi pevki že pripravljali skupen projekt.

Novice o ponovnem sodelovanju Špele in Špelce bodo še najbolj veseli vsi oboževalci skupine Atomik Harmonik, saj je splošno znano, da je bila prva zasedba najbolj uspešna in nobeni poznejši pevki ni uspelo doseči njune slave.

Naš vir nam je zaupal, da sta prsati pevki večkrat opaženi skupaj, družbo pa jima je delal tudi Domen Kumer, ki bo po vsej verjetnosti avtor njune nove pesmi. Govori se, da sta že posneli poletno pesem, s katero se bosta vrnili na vrh lestvice najbolj priljubljenih slovenskih pevk.

Spomnimo se, da sta Špela in Špelca skupaj nastopili v novoletni oddaji Na zdravje in glede na odličen odziv sta se verjetno odločili, da še enkrat združita moči. Nazadnje sta skupaj peli pred šestimi leti, ko sta bili še članici skupine Atomik Harmonik.

Za komentar smo poklicali tudi obe pevki, ki nista bili dosegljivi, zato predvidevamo, da sta bili ravno zaprti v studio, saj je Grošljeva na Facebook napisala: »Obeta se mi nova pesem, tokrat duet s staro znanko!«

Močno pozdravljamo njuno združitev, še posebej pa se veselimo njunih nastopov, ko se bodo moškim spet cedile sline ...