Špela in Tejči: Seksi in srečno novo leto!

Vir: Story
1. 1. 2010

Sta kot žoga za tenis in žoga za ragbi. Popolnoma različni! Kot takima se jima je zgodila zgodba številnih parov, ki se ujamejo prav zaradi kontrasta, zaradi tega jinga in janga, kot bi rekli na Vzhodu.

Špela se večkrat obremenjuje z raznoraznimi stvarmi, in ko pride do problema, se na trenutke odzove kolerično, medtem ko je Tejči precej bolj flegmatična. Špela je v svojih besedah hitra, bliskovita, Tejči desetkrat premisli, enkrat reče. Prav zaradi te razlike večkrat pride do napačnega sklepanja tistih, ki ju spremljajo od daleč.

V bitki za moško pozornost se ne dojemata kot konkurentki. In tudi na splošno se ne dojemata tako. Špela je Špela, Tejči je Tejči, pika, konec. Na junaka, ki bi ju na glas povabil, da skupaj naredijo slasten sendvič oziroma povedano brez metafor - da bi jima predlagal seks v troje, še nista naleteli, če bi že kdo premogel toliko poguma, pa bi sledila bridka zavrnitev.

"Sploh ne bi bilo debate - 'Samo pelji!' bi mu rekla. Ker dva sta okej, trije so pa že gužva," Tejči ubesedi svoje mnenje.

Nova Story že v prodaji

Story