Atomik Harmonik: Špela in Tejči sta podlegli skušnjavi

Vir: Nova
8. 12. 2008
Skupina Atomik Harmonik je prejšnji teden snemala videospot za novo uspešnico Ch oko-la in na svoj račun sta prišli predvsem seksi lepotički Špela in Tejči, saj čokolado prav neokusno obožujeta.

Vse je kazalo, da bo šlo na snemanju kot po maslu, a sta atomični pevki ekipi s svojo požrešnostjo prekrižali načrte ...

Najbolj seksi slovenski pevki, Špela in Tejči, sta že večkrat priznali, da se najraje sladkata s slastno čokoladno razvado, ki ji skupina Atomik Harmonik v skladbi reče kar Chokola. Snemanje novega atomičnega videospota se je začelo v zgodnjih jutranjih urah v Opatiji, kjer sta lepotički nemudoma posegli po čokoladi, ki jo je bilo na snemanju v neizmernih količinah. Zapletlo se je, ko so se pozneje preselili na drugo lokacijo, v čokoladnico Kraš, kjer sta se morali s čokolado sladkati za potrebe videospota. A ker sta si že prej privoščili črno pregreho, sta imeli kar naenkrat čokolade vrh glave (beri: če bi se nagnili naprej, bi črno bruhnili). Dekleti pa nista hoteli prekiniti snemanja, zato sta o slabosti povedali le Janiju Pavcu, ki je sprva želel snemanje ustaviti, a sta se dekleti vseeno odločili, da bosta potrpeli, in snemanje so nato nadaljevali. »Čeprav sva s čokolado pretiravali in nama je v nekem trenutku postalo grozno slabo, je bilo to snemanje najboljše do zdaj, ker je kljub vsemu bilo zelo sladko,« sta nam zaupali pevki, ki se čokoladi ne bosta odpovedali, saj se jima vsakič, ko slišita pesem Choko-la, začnejo cediti sline po tej kalorični sladki pregrehi.