Špela in Žiga Pavlin se rada vračata domov

Špela in Žiga Pavlin se rada vračata domov (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
25. 12. 2018

Nekdanja pevka Špelca, ki je poročena s hokejistom Žigo Pavlinom in ga spremlja pri njegovih hokejskih selitvah iz države v državo, je z novim življenjem v Pragi zelo zadovoljna.

Njen mož je športno aktiven v hokejskem klubu Češke Budejovice, a ob daljšem prostem obdobju najraje obiščeta domače v Sloveniji. Špela nam je v krajšem pogovoru razkrila, da se v teh decembrskih dneh tradicionalno za krajši čas vrača v Slovenijo.

“Z Žigom greva za letošnje praznike domov, a le za dobra dva dni. Ampak sama gledam na to tako, da je bolje za kakšen dan k domačim kot nič. Športne obveznosti delajo svoje in na to sem se že privadila, pa tudi najini starši to zelo razumejo. Tako bomo skupaj z najinima družinama imeli večerjo na predbožični večer, kjer na mizi ne bo manjkalo tradicionalnih slovenskih dobrot,” razkrije Špela.

“Najin pasji član družine Timi se je na življenje zunaj Slovenije privadil kot pravi turist. Je že pravi starček, še malo, pa bo dopolnil 11 let, a je priden in nadvse poslušen. Kot družinica uživamo in nam ni dolgčas, saj si dneve, ko Žiga nima športnih obveznosti, zorganiziramo, da obiščemo različne kraje in mesta v okolici, kjer živimo.”

Fotografiji: osebni arhiv