Zakonca Pavlin urejata družinsko dokumentacijo

Špela in Žiga Pavlin (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
10. 7. 2014

Sončen medijski parček Špelca in Žiga Pavlin, ki sta se pred slabim tednom dni poročila in svoj sanjski dan proslavila z odmevno poročno zabavo na Brdu pri Lukovici, sta prve družinske dni po poroki izkoristila za urejanje družinske dokumentacije.

Kot nam je zaupal naš vir, so Špelo z Žigo in goro papirjev ves teden po poroki videvali na številnih uradih, kjer naj bi par urejal zadeve. Špelo smo poklicali in jo ujeli tik pred odhodom na krajši oddih s svojim možem Žigo, baje naj bi parček za vikend užival pri naših sosedih Hrvatih, ter jo povprašali, kaj je toliko mahala s papirji le nekaj dni po poroki.

"Ja, zakon je zakon in ni mačji kašelj. Po samem poročnem slavju je bilo treba priti k sebi in urediti vse potrebno, vse poplačati, tako sva zorganizirano kar nekaj dni po poroki z Žigo tekala od vrat do vrat," nam je hitela pripovedovati Špela ter nadaljevala:

"Kot drugo – poroka je prinesla številne novosti. Kot sem že omenila, moj mož uradno postaja Domžalčan. Tam sva si v hiši mojih staršev v zgornjem delu opremila tudi najino skupno stanovanje, kamor se bova vedno vračala, ko bova iz tujine prišla v Slovenijo. Sami veste, koliko zadev je treba urediti glede tega. Ob tem, ko sem se sama odrekla dekliškemu priimku Kleinlercher in uradno na poročnem slavju postala gospa Pavlin, pa sem morala spremeniti tudi vse svoje dokumente – od osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja, potnega lista ter podobnih zadev. Kaj naj rečem, z Žigo sva res bila le nekaj dni po poroki zasuta s papirji, in upam, da sva oba vse rešila. Je pa to bila resnično prva in odgovorna domača naloga družine Pavlin, ki sva jo z veseljem oba hitela opraviti v najkrajšem možnem roku."

Mladoporočenca sta se odločila, da uradne fotografije s sanjske poroke z vsemi podrobnostmi razkrijeta v reviji Story. Zato le hitro v trafiko, nov izvod je že na policah!

Story

Priporočamo