Špela Kleinlercher se vrača na radio!

"Nič skrbeti, med mano in Žigom je vse, kot mora biti." (foto: revija Nova) revija Nova
16. 4. 2014

Nekdanja članica nekoč vseslovensko priljubljene glasbene skupine Atomik Harmonik, pevka Špela Kleinlercher, ki naj bi se v juniju poročila s svojim fantom, hokejistom Žigo Pavlinom, se je pred dnevi po hitrem postopku iz Švedske vrnila v Slovenijo.

Iz skritega maila, ki je prišel na naš medijski naslov, je bilo razbrati, da naj bi se Špelca vrnila v Slovenijo brez svojega fanta ter na domačih tleh ostala vse do poletja. V mailu smo z začudenjem prebrali, da naj bi ponovno začela delati tudi na Radiu Hit, ki ga je pred letom in pol čez noč zapustila zaradi ljubezni.

Ker nam res čudne navedbe skritega vira v mailu niso dale miru, smo se odločili Špelo poklicati, da nam sama razkrije resnico te popolnoma nepričakovane vrnitve domov v rodne Domžale. (Smeh).

"Človeška domišljija res nima meja! To je noro. A nič skrbeti, med mano in Žigom je vse, kot mora biti. Dokončne priprave na poroko potekajo, kot morajo, in skupaj urejava še zadnje malenkosti. Ker je moj Žiga zaključil hokejsko sezono na Švedskem in ima obveznosti le še z reprezentanco, sva se odločila, da prideva v Slovenijo ter brez stresa urediva vse za najin najlepši poletni dan. (Smeh.) Sama, pa sem si zaželela, da bi tudi do poletja bila delavno aktivna, zato sem se povezala s svojo nekdanjo super ekipo na Radiu Hit, ki mi je delo za nekaj mesec ponudila brez zadržka. Tako bova vse poslušalce na Radiu Hit že čez nekaj dni in vse do pravega poletja zabavala jaz in moj veliki osebni prijatelj, radijec Miha Orešnik."

Špelca se, verjeli ali ne, ponovno za nekaj mesecev vrača na radijske valove. Polna energije in poročnih načrtov nam je zatrdila, da je delo na radiu zanjo prava adrenalinska izkušnja, v kateri vedno znova strastno uživa.