Špela Močnik bi večkrat morala izbrati to barvo, izjemno lepo ji pristoji

Špela Močnik bi večkrat morala izbrati to barvo, izjemno lepo ji pristoji (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
18. 6. 2021

Simpatična novinarka in voditeljica v zadnjem času, ko se pojavi pred kamerami, očara z izbiro drznih barvnih kombinacij.

Špela Močnik dobro ve, kaj ji lepo pristoji - v priljubljeni oddaji Dobro jutro je že večkrat pokazala, da so ji modni trendi pisani na kožo in da se dobro počuti tako v umirjenih kot v živahnih barvah izbranih kosov oblačil.

Rumena barva nekako velja za malce drznejšo, običajno jo kombiniramo s kakšno drugo, temnejšo barvo oblačil, ki umiri njeno živahnost. A Špela je tokrat presenetila z lepo, rumeno obleko, ki je kot nalašč za njeno zagorelo polt. V oči so nam padli tudi srebrni sandali, ki lepo dopolnjujejo obleko in poskrbijo za eleganten videz nog. Špela je fotografijo, ki je nastala v studiu, objavila na družbenem omrežju in povzročila navdušenje med sledilkami, ki so z odobravanjem pozdravile ta modni izlet.

Zagotovo je to barva, ki bi si jo želeli videti večkrat - tudi na Špeli, saj prinaša veselje in radost, ker jo povezujemo s soncem in poletjem. Če se vam zdi preveč drzna, jo kombinirajte s kakšnim temnejšim kosom - končni učinek bo zagotovo fantastičen!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)