Špela Močnik do zdaj ostala brez, a se je splačalo čakati, tukaj so fotografije

3. 5. 2023
Deli
Špela Močnik do zdaj ostala brez, a se je splačalo čakati, tukaj so fotografije (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditeljica Špela Močnik ne skriva, da si je tega že zares dolgo želela in da bilo vredno čakanja.

Voditeljica Špela Močnik obožuje potovanja in ne skriva, da so toplejši meseci njen čas, ko si rada privošči dolga potovanja in se potepa po krajih, ki jih do tedaj še ni poznala. Tudi praznične dni je dobro izkoristila, saj je obiskala Portugalsko, ki jo do zdaj še ni videla in zdi se, da ji je bilo zares lepo.

"Do zdaj se mi je Portugalska na potovanjih po Evropi vedno nekako izmuznila … Zato sem jo res z veseljem pričakovala … In oh, me je navdušila😍 Faro, Lizbona, Sintra, Porto. Težko bi izbrala kaj me je najbolj navdušilo, Portugalci vsi zelo prijazni, odkrivanje novih krajev pa je največja sreča za dušo," je na svojem Instagramu zapisala Špela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik_paradiz)

Ob tem je pokazala kar nekaj zares čudovitih fotografij in pokazala, da je na potovanju priredila pravo modno revijo, saj je bila vsak dan v novi in zares čudoviti obleki. Vsekakor je bila prava paša za oči in verjamemo, da je obrnila zares številne glave.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem