Špela Močnik je rada vedno urejena: Prisega na neonske barve

Špela Močnik je rada vedno urejena: Prisega na neonske barve (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
23. 8. 2018

Za televizijske voditeljice je znano, da so pred kamerami rade lepo urejene, saj pozorni gledalci opazijo tudi najmanjše podrobnosti.

Med njimi so tudi nohti, na katere je še posebej ponosna voditeljica jutranje oddaje na Televiziji Slovenija Špela Močnik.

"S Saško Fajfar že nekaj časa sodelujeva, saj mi ureja nohtke oz. skrbi, da sem vedno urejena, tudi zaradi oddaje Dobro jutro. Ob tem sva postali kolegici, radi se dobiva na kosilu ali kavici v mestu, odkrili sva veliko skupnih strasti, skratka povezuje naju veliko več kot samo manikira. Med drugim obe izjemno radi smučava in tako že načrtujeva, kdaj greva skupaj smučat," nam je zaupala Špela, ki je še dodala, da Saško najdemo pod imenom Saškina manikirnica.

"Pravi, da so letos še vedno modne pastelne barve in pa neonske, ki še posebej pridejo do izraza, ko smo malo zagoreli od sonca. Roza, rdeča, vijoličasta, oranžna, na koncu je bistveno, da izberemo barvo, s katero se res dobro počutimo. Sama imam zelo rada močne barve, običajno roza ali vijoličaste odtenke, trenutno pa sem preizkusila neonsko oranžne in sem zadovoljna, ker nohti kar sijejo," nam je zaupala zgovorna in simpatična Špela.

Besedilo: A. M. // Fotografija: osebni arhiv