Špela Močnik je res vsestranska in neustrašna, zdaj se je lotila še tega, samo poglejte jo!

Špela Močnik je res vsestranska in neustrašna, zdaj se je lotila še tega, samo poglejte jo! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
18. 7. 2022

Priljubljena voditeljica in novinarka, ki jo gledalci oddaje Dobro jutro naravnost obožujejo, se je očitno odpravila na oddih.

Špela Močnik ne skriva svojega navdušenja nad športom - obožuje pohodništvo in smučanje, a očitno so ji blizu tudi "morski" športi. Poleti rada odpotuje nekam na morje, kjer se brezskrbno prepušča toplim sončnim žarkom, veliko plava, zdaj pa je pokazala, da se tudi potaplja.

Tanja Žagar je s to majico poudarila svoje obline, le malokdo je lahko odtrgal pogled od nje

Nekateri se morskih globin bojijo in vedno morajo videti dno pod seboj, medtem ko plavajo. No, Špela zagotovo ni med njimi, saj se pogumno podat tudi v morske globine, kot je pokazala svojim sledilcem na Instagramu.

"Svet, v katerem se počutim najbolj doma…pod vodo. Kjer sta tišina in mir… kjer je potrpežljivost bolj pomembna kot na kopnem… kjer smo obiskovalci pri ribah, rakih, školjkah… in kjer je dobra večerja odvisna tudi od dobre taktike ulova," je zapisala ob prizorih, ki so marsikoga presenetili. Očitno se ukvarja še s podvodnim ribolovom!

Slike ulova sicer ni pokazala, a prepričani smo, da je bil podvodni ribolov uspešen in da je pripravila okusen obrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)