Špela Močnik je s svojimi golimi nogami zasenčila vse, številni niso mogli odtrgati pogleda

Špela Močnik je s svojimi golimi nogami zasenčila vse, številni niso mogli odtrgati pogleda (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
14. 4. 2022

Postavna voditeljica in novinarka vsekakor zna poskrbeti za prijetna presenečenja.

Ob pogledu na Špelo Močnik marsikomu zaigra srce, saj je na malih ekranih vedno videti lepo in urejeno. Pred kratkim je za oddajo Dobro jutro izbrala živo rdečo obleko, gledalcem pa so v oči padle njene čvrste in gole noge.

K lepo padajoči obleki so se odlično podali sandalčki v rožnati barvi, ki so razkrivali Špeline rdeče pobarvane nohte. Številne dame so se ob tem spraševale, kje je nabavila to obleko, ki čudovito poudari obline in je hkrati videti nadvse udobna. Uporabna je za številne kombinacije, z izbiro pravih dodatkov pa se kaj hitro "prelevi" v večerno ali dnevno obleko.

Sicer pa Špela vedno navduši s svojo podobo in izbranimi trendovskimi kosi, v katerih se pojavlja v oddaji. Skupaj s stilistkami se odločajo za oblačila, ki poudarijo njeno lepo postavo, hkrati pa dajejo modni navdih številnim gledalkam.

Obleka, ki jo nosi tokrat, je preprosto krojena, a zelo vpadljiva - že zaradi svoje čudovite barve, ki poživi (in pomladi) prav vsako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)