Špela Močnik je takole potarnala, to ji sploh ni podobno, a zdaj je že vse v redu

Špela Močnik je takole potarnala, to ji sploh ni podobno, a zdaj je že vse v redu (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 7. 2022

Tega pri večno optimistični in energični voditeljici res nismo vajeni, se pa občasno očitno zgodi.

Špela Močnik je zagotovo dama, ki gledalce razvedri z vsakim nastopom na malih zaslonih. Pred kratkim pa je priznala, da je bila malce utrujena. "Danes sem spala 3,5 ure ampak v @oddaja_dobrojutro je bila pa takoj akcija, za utrujenost sploh ni bilo časa," je bila iskrena naša voditeljica.

Marta Kos spregovorila o boleči ločitvi, ki jo jemlje kot osebni poraz

No, kljub pomanjkanju spanca pa se to na njenem obrazu ni niti malo poznalo! Videti je bila takšna, kot je zmeraj - nasmejana in dobre volje. Njen stajling je tudi tokrat navdušil - črna, prosojna obleka in širok pas rožnate barve sta gotovo kombinacija, ki je na njej videti več kot odlično! Prepričani smo, da je marsikatera ob tem dobila kakšno zamisel zase, saj je pas preprost dodatek, ki poživi enobarvno tuniko ali daljšo obleko.

Sicer pa je priljubljena voditeljica pred kratkim obiskala London, kamor se je odpravila na koncert skupine Rolling Stones. Brez dvoma je zelo uživala in se sprostila, domov pa se je vrnila polna novih vtisov. Poleti bo zagotovo še odpotovala na kakšen dopust in se prepustila poletnim pustolovščinam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)