Špela Močnik je takole uživala, pri tem pa pokazala svoje čvrste noge v kratkih hlačkah: Prizor, ki očara!

Špela Močnik je takole uživala, pri tem pa pokazala svoje čvrste noge v kratkih hlačkah: Prizor, ki očara! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 11. 2022

Kromprijevih počitnic še ni konec in številne Slovenke in Slovenci s svojimi najbližjimi uživajo nekje na toplem.

Tudi priljubljena novinarka in voditeljica oddaje Dobro jutro, Špela Močnik, je proste praznične dneve izkoristila za krajši pobeg in polnjenje baterij, kar je pokazala svojim sledilcem na družbenem omrežju. "Kako nas je razvajalo indijansko poletje, do novembra!😎☀️ Nekaj dni na off, veliko sonca, akcije in family trenutkov… Dovolj, da sem napolnila baterije, sivi november zdej pa lahko delaš kar hočeš, jaz sem ready," je bila vesela odlično razpoložena Špela, ki se je mudila nekje na italijanski obali.

Tako lepo hčerko ima Metka Albreht in noro sta si podobni

Izkoristila je še zadnje tople žarke in se podala na plažo, ob tem pa je nosila čisto poletna oblačila - kar ni nič čudnega, saj je bilo le še pred nekaj dnevi morje toplo, sonce pa zelo radodarno. Kratke športne hlačke ji čudovito pristojijo in razkrivajo njene čvrste noge. Jasno je, da Špela z gibanjem poskrbi za svojo odlično formo, to pa se ji pozna tudi na postavi. Najlepše od vsega pa je, da je v prostih dneh lahko brezskrbno uživala s svojimi najbližjimi.

Ana Tavčar dolgo molčala, a zdaj je o bivšem možu povedala VSE!

Zaveda se, da je dobra kondicija nujna tudi pri delu, ki ga opravlja. Nastopi pred kamerami niso mačji kašelj - treba je biti zbran in se znati hitro odzvati, to pa njej še kako dobro uspeva. Ima veliko delovnih izkušenj, z leti se ji je nabralo znanje, zato pa je v svojem poklicu resnično uspešna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik Paradiž (@spelamocnik)