Špela Močnik med oddajo v živo doživela hud napad, to je odgovorila besnemu gledalcu

Špela Močnik med oddajo v živo doživela hud napad, to je odgovorila besnemu gledalcu (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
16. 9. 2020

Špela Močnik je v oddaji Dobro jutro nedavno doživela precej neprijeten klic.

Špela Močnik je nedavno v oddaji Dobro jutro doživela nepričakovan odziv nezadovoljnega gledalca.

Voditeljica je med prebiranjem dnevnega časopisja naletela tudi na članek od ministrici Aleksandri Pivec, ki se je nedavno znašla sredi nerodne afere. Po koncu prebiranja dnevnega časopisja pa je sprejela klic razburjenega gledalca Francija.

"Poglejte, jaz bi takole povedal glede Pivčeve. Če bi le imeli pri vas ali na sploh novinarji v Sloveniji za vse enake vatle. Dva meseca ali celo tri poslušam eno in isto pri poročilih, pa to ti gre na bruhanje. Tamle so pa pokradli 6 milijard v bankah, milijardo denarja oprali, da ne govorim o onih privatnih bankah od Rigelnika. /.../ Pa molčite, pa tamle Tarče delate. Sto tarč lahko naredite o svoji televiziji, kako porabite sto milijonov, to lahko naredite. Sto Tarč. Pa kako pristranski ste, sramota od sramote, največja sramota v Sloveniji ste novinarji, res," ji je dejal.

A Močnikova mu ni ostala dolžna in mu je le mirno odgovorila. "Glede na to, da novinarji moramo držati nek standard, enako pričakujemo od gledalcev. Da imamo spoštljiv dialog." Še več pa si poglejte spodaj.